Оферти за технологично коопериране – януари 2017

ИСПАНИЯ
TRES20161122001

Испанска фирма е специализирана в предоставянето на технически услуги за безпилотни самолети, включително въздушни снимки, 3D изображения и рекламни клипове. За да добави нова услуга към портфолиото си, компанията търси партньори, заинтересовани от търговски споразумения с техническапомощ, за изпълнението на дистанционно управляеми безпилотни въздухоплавателни средства (RPA) и софтуер за прецизно земеделие. Те трябва да развиват или да адаптират RPA с неподвижно крило с техническите данни на компанията.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ИТАЛИЯ
TOIT20161114002

Италианска лаборатория е разработила преносима биосензорна система за измерване на концентрацията на бактериите директно на място, от всеки, без микробиологични и лабораторни експертизи. Това позволява да се спестят разходи и време. Лабораторията търси академични и индустриални партньори, които да помагат в предлагането на пазара, както и сътрудничество в научните изследвания и финансиране на проекти (по споразумение сътрудничество в научните изследвания).

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ИТАЛИЯ
TOIT20161114001

Лаборатория по микроелектроника е разработила две преносими, захранващи се с батерии, електронни системи за измерване на качеството на маслиновото масло. Анализът може да се извърши директно на място от всеки, без микробиологична или лабораторна експертиза. Това позволява да се спестят разходи и време. Лабораторията търси академични и индустриални партньори, които да помагат в предлагането на пазара, както и сътрудничество в научните изследвания и финансиране на проекти (по споразумение сътрудничество в научните изследвания).

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

КИТАЙ
TRCN20161208001

Китайска компания, работеща в областта на фините химикали, търси международни партньори и технологии за производство на един вид епоксидно лепило за превозни средства по силата на споразумение за услуги или споразумение за смесено дружество или трансфер на технологии.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ЮЖНА КОРЕЯ
TRKR20161102001

Предприятие, активно в производството на хромирани аксесоари за автомобили, търси чуждестранен партньор, за да се подготви съвместно международен проект за разработване на нов продукт. Фирмата специално се интересува от партньори с иновативни и нови технологии в хром покритието за техническо и научно сътрудничество.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ХЪРВАТИЯ
TOHR20160311001

Хърватски изобретател проектира антисеизмична скоба. Конзолата защитава къщи от земетресение и също така подобрява енергийната ефективност чрез използване на пластмасови отпадъци. Конзолата е на разположение за демонстрация. Изобретателят търси индустриални партньори, интересуващи се от лицензионно споразумение.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ФРАНЦИЯ
TRFR20161124001

Френска компания, специализирана в областта на биотехнологиите, спешно търси решение за измерване в реално време, на вариации на рН за биологични приложения в-виво. Предприятието е готово да тества вече разработена техника за откриване нивото на рН. Фирмата търси партньор, предлагащ такова оборудване за търговско споразумение с техническа помощ.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ИСПАНИЯ
TOES20160624001
Изследователски център с голям опит в областта на биотехнологичните процеси е разработил методика за производство на биополимери, конкретно полихидроксибутиратхидроксивалерат (ПХБ), с помощта на органични отпадъци от сектора на хранително-вкусовата като суровина. Хранителните компании са се опитвали да установят търговски споразумения с техническа помощ.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ЮЖНА КОРЕЯ
TRKR20161129002

Фирма търси технология за пречистване на водата. Компанията е водещ производител на машини, разтварящи кислород и има опит в областта на пречистването на вода. Фирмата търси търговско споразумение с техническа помощ и лицензионно споразумение.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ЮЖНА КОРЕЯ
TRKR20161129005

Фирма е производител на врати с автоматично заключване. Фирмата търси партньори с опит и знания в (камерната система (P2P) и интернет протокол (IP)). Фирмата търси партньори за техническо сътрудничество или лицензионно споразумение, които да са способни да проектират и демонстрират технологията.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ШВЕЙЦАРИЯ
TRCH20161213001

Швейцарска компания, специализирана в производството на хидролизиран растителен протеин (HVP), търси технология за обезсоляване на течна храна, използвайки електродиализа или сравним процес. Компанията предвижда споразумение за техническо сътрудничество (по-късно споразумение за производство), за да направи оценка на параметрите и да произвежда първите образци от малък мащаб. Подходът към технологията трябва да бъде тестван одобрен, но не и перфектен.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ГЪРЦИЯ
TRGR20161209001

Гръцка компания възнамерява да произвежда устройство, приложимо в малки ветроходни лодки. Устройството ще се използва от ветроходни обучители за подобряване на ветроходните умения на своите клиенти. Фирмата търси производители на различни сензори и комуникационни дизайнерски системи. Търси се споразумение за техническо сътрудничество.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ГЪРЦИЯ
TRGR20161209002

Гръцка компания има за цел да разработи електронна система, приложима в мониторинг на движението на уиндсърф, кайтсърф и малки ветроходни лодки. За изпълнение на тази система компанията търси електронни системни интегратори, работещи с датчици и комуникационни системи. Видът на сътрудничеството, което се търси е споразумение за техническо сътрудничество.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

СИНГАПУР
TRSG20161207001

Компания с предимства и фокус в предоставяне на интегрирани системи за вода и пречистване на отпадъчните води се стреми да работи с технологични партньори с опит в справянето с високата токсичност и не-биоразградими отпадъчни води. Компанията търси партньорство с МСП, МНП и R&D институции, участващи в индустриални изследвания.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

АЛБАНИЯ
TRAL20161108002

Компания търси партньор по отношение на доставката на новите цифрови технологии. Необходимата технология ще бъде използвана в студио. Търсеният партньор трябва да има опит в тази специфична индустрия. Компанията предлага франчайзинг или търговска сделка, която предоставя изключителни права на албанската страна на албанския пазар.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ЮЖНА КОРЕЯ
TRKR20161130001

Фирма търси технология за слънчева осветителна инсталация. Фирмата е специализирана в строителството, по-специално в областта на слънчевата инсталация за осветление с използване на естествено осветление. Фирмата търси партньори за лицензионно споразумение, търговско споразумение с техническа помощ, които са способни да предоставят на технологията в този мащаб на икономическа основа за проектиране, монтаж и демонстрация. Компанията е отворена и за съгласие за сътрудничество в научните изследвания.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ЮЖНА КОРЕЯ
TRKR20161129004

Фирма, производител на кола-лампа, има желание за реализиране на текущ проект за автомобилни части. Фирмата желае да получи технология, която дава възможност за включване и изключване на светлината и люка вътре в автомобила, с едно докосване. Компанията се интересува от споразумение за смесено дружество, лицензионно споразумение и техническо сътрудничество.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ЮЖНА КОРЕЯ
TRKR20161129001

Предприятие търси апарат, който да се прилага в земеделска индустрия, за да сведат до минимум щетите от вредни насекоми. Фирмата предлага технически решения в екологичен селскостопанския отрасъл. Компанията е отворена за търговско споразумение с техническа помощ, лицензионно споразумение, споразумение за техническо сътрудничество и споразумение за производство.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ЛАТВИЯ
TRLV20161121001

Мандра от Латвия с повече от 100 години опит в преработката на мляко търси алтернативна технология или ноу-хау за производство на maasdamer сирене. Мандрата не е удовлетворена от съществуващата технология и търси по-автентичен подход. Фирмата предлага търговско споразумение с техническа помощ.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса

 

ХЪРВАТИЯ
TOHR20161024001

Хърватски изобретател е разработил предпазен клапан за вода с интелигентен многофункционален контролер, управляван чрез SMS (Short Message Service) от мобилни телефони, интелигентни системи за управление на къщи и други софтуерни програми. Изобретението включва безопасност, комфорт и ефективно използване на енергията. Търси се лицензионен договор с фирми в секторите на водоснабдяването, управлението на течност и т.н.

Виж пълния текст (EN)
Поискай адреса